Строителна фирма Термо Лидер ООД се занимава с пълен набор от услуги и продукти нужни за всеки, който желае професионално и адекватно партньорство за малки, средни и големи строителни проекти. Ние се ангажираме с всичко необходимо – от доставката на надеждни строителни материали с доказано качество до професионална работна ръка, нужна за един успешен проект. Нашите експерти ще бъдат на Вашите услуги през целия период на проекта и ще се занимаят с всичко от А до Я. Извършваме всякакви строителни улуги на територията на град Варна и региона.

Запознайте се отблизо и научете повече за нашата дейност:

  • Саниране на сгради – цялостно или частично саниране на сгради, къщи и апартаменти което значително ще намали огромните сметки за ток през зимата. Спестете пари чрез една дългосрочна инвестиция във Вашият имот.
  • Ремонт на покриви – един от най-деликатните ремонти, които може да възникнат по Вашата недвижима собственост. Бъдете сигурни, че този изключително важен ремонт ще бъде извършен от доказани специалисти в бранша.
  • Тониране на бои – възползвайте се от специалната услуга предлагане от Термо Лидер ООД. Изберете най-подходящата разцветка за боядисване на Вашият имот от нашият изключително богат каталог.
  • Боядисване – идва време за освежаване на интериора на Вашият дом или офис? Възползвайте се от бояджийските услуги на нашият екип специалисти с години опит в този вид дейности.
  • Ремонтни услуги – възползвайте се от качествените услугите на български експерти в строителния сектор, Вие допринасяте за един разумен и надежден ремонт на Вашият имот.

Моля, свържете се с нас за повече информация относно Вашият проект и изготвяне на персонална оферта спрямо Вашите нужди и желание.