Termo Lider Benefit Icon

Материалите и инструментите нужни за перфектното боядисване ние снабдяваме директно от прозиводителя. В нашата строителна борса имаме възможност да тестваме голяма част от продуктите за бъдем сигурни в перфектния строителен резултат.

Termo Lider Benefit Icon

Цените ни са повече от конкуретни и могат да бъдат съобразени с бюджета, който сте отделили за боядисването. Можем да се справим както с малки обекти (апартаменти, офиси) така и с големи (хотели, офисни сгради, жилищни блокове) във Варна и областта.

Termo Lider Benefit Icon

Дългогодишния ни опит в индустрията и висококвалифицирания персонал, с който разполагаме могат да бъдат гаранция за качество. При извършването на вътрешно или външно боядисване винаги спазваме правилата на безопасност.

Боядисването е една от най-често извършваните строително-ремонтни дейности в света. Рано или късно на всеки стопанин му се налага да пребоядиса своя дом.

Фирма Термо Лидер ООД има дългогодишен опит във външното и вътрешното боядисване на домове и офис сгради. Качествения резултат зависи не само от цената на боята и качествените инструменти, но и от добре квалифицирания строителен персонал. Нашите строители са ненадминати специалисти в боядисването с дълъг опит в бранша. В тази изключително конкурентна индустрия ние предлагаме високо качество на много достъпни цени.

Ако желаете да разкрасите вашия дом или офис днес може да се обадите на 0894 511 097 или 0894 511 095. Посетете и страницата ни за Контакти където може да намерите нашия адрес и контактна форма. Изпратете своето запитване сега!