Termo Lider Benefit Icon

Ние стриктно вярваме, че една работа е добра, когато е приключена добре. От нас можете да очаквате колегиалност и професионално отношение от началото до края на проекта. Вашата удовлетвореност е изключително важна за нас и ще дадем всичко от себе си, за да постигнем желаните отлични резултати.

Termo Lider Benefit Icon

Ние използваме продукти от собствена борса. Освен, че цените ни са по-ниски, качеството на материалите ни е тествано множество пъти абсолютно безпроблемно. Готови сме да се съобразим с Вашите предпочитания, но ако ни се доверите, резултатите няма да се забавят.

Termo Lider Benefit Icon

Специалистите, с които работим, са обучени и знаят всички тънкости на покривните ремонти. Техният опит им позволява да се справят и с най-трудните проблеми. Те умеят да оценяват ситуацията и да доведат всеки ремонт на покрив до самият му край.

Ремонтът на покриви често се оказва най-важният процес от обновяването на една постройка. Самият ремонт е комплексна дейност и включва няколко отделни варианта за работа. Те са:

  • Изграждане на нов покрив;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Тенекиджийски услуги – поставяне на улуци и тръби;
  • Изработка на нова покривна конструкция;
  • Поставяне на хидроизолация;
  • Надграждане.

Не е нужно да се възползвате от всичките ни услуги наведнъж – ние ще инспектираме покрива Ви и ще ви кажем от какво има нужда той. След консултацията ще можем да обсъдим какво ще бъде направено и какви материали ще бъдат използвани за направата или поправката на Вашият покрив.

Термо Лидер ООД е сред лидерите в сферата на ремонт на покриви Варна. Занимаваме се със строителни дейности от години и имаме солидно количество натрупан опит, който ни позволява да работим по-бързо и ефективно. Ето защо Термо Лидер ООД е по-добрият избор.

Обадете ни се!

Свържете се с нас! Ще се радваме да научим как бихме могли да Ви бъдем полезни. Обадете ни се по телефона, или ни изпратете директно съобщение чрез шаблона на страницата ни за контакти. Отговорът ни няма да се забави – ще ви отговорим възможно най-скоро и ще сме подготвени да инспектираме Вашият покрив. Термо Лидер – лидерът в ремонта на покриви във Варна.