Termo Lider Benefit Icon

Използваме материали от собствена борса. Това гарантира по-ниски цени и по-високо качество. Ние не зависим от трети лица за избора на материали. Ние винаги използваме най-доброто, с което разполагаме.

Termo Lider Benefit Icon

Нашият екип се състои от работници с дългогодишен опит в сферата на строителството и поправките. Санирането не е изключение – имаме десетки успешно завършени проекти. Гарантираме превъзходни резултати в най-кратки срокове!

Termo Lider Benefit Icon

Ние държим на името си и считаме, че удовлетворението на клиентите ни е най-важният ни приоритет. От изключителна важност е санирането да бъде изработено коректно. Ние гарантираме, че ще останете доволни от нашите услуги.

Термоизолацията на Вашето жилище е от изключителна важност, тъй като добрата изолация е икономически най-изгодното енергийно ефективно решение на пазара, гарантиращо качествено отопление и охлаждане, и не на последно място – изключително възвръщаема инвестиция, тъй като е еднократна, а с нея ще намалите ежемесечните си сметки за години напред. Санирането не включва само термоизолация. Процесът се състои от следните дейности:

  • Подмяна на дограма;
  • Полагане на топлоизолация по подовата плоча;
  • Полагане на топлоизолация по фасадите;
  • Обновяване на общите части и ВиК инсталациите;
  • Обновяване на покрива.

Термо Лидер ООД предлага отлично саниране във Варна. Нашите специалисти са винаги готови да дадат всичко от себе си, за да постигнат желания ефект. Санирането на сгради Варна е дългосрочна инвестиция от гледна точка на средствата, които ще бъдат спестени напред във времето. Ние използваме само най-качествените продукти от собствена борса – никога не правим компромиси с използваните материали. Използвайки материалите на доставни цени, можете да бъдете сигурни, че ще ви предложим отлични условия на цялостната услуга.

Свържете се с нас!

Потърсете ни всеки ден без неделя на улица „Георги Петлешев“ 1А, Аксаково или на телефоните ни за контакт: 0894 511 097 или 0894 511 095. Свържете се с нас и онлайн през формата за контакт на съответната страница. Потърсете ни за всичко свързано със саниране във Варна и региона сега!