Termo Lider Benefit Icon

Ние предлагаме стотици цветове по каталог. Можем да възпроизведем точния нюанс, от който имате нужда. На Ваше разположение е и експертното ни мнение – можете да се консултирате с нас по всяко време.

Termo Lider Benefit Icon

Качеството и лоялността са в основите на Термо Лидер. Никога не правим компромиси с качеството на боите и цветовата им гама. Винаги сме готови да дадем всичко от себе си, за да постигнем желаните от Вас резултати.

Termo Lider Benefit Icon

Ние работим със собствена борса и продуктите ни са на по-ниски цени. Материалите, които използваме в тонирането на бои, са лично избрани от нас заради високото си качество и достъпните си цени.

Боята е перфектният начин да бъде завършен един проект. Освен, че придава цвят и живот на повърхността върху която е нанесена, добрата боя предпазва материала от вредни атмосферни влияния. Но не всичко опира до качеството и вида на боята. Цветовете са също от изключителна важност и не бива да бъдат пренебрегнати. Една добре избрана и положена боя може изцяло да промени или подсили облика на една къща. Но как можем да сме Ви полезни ние?

Термо Лидер ООД разполага със собствена машина за тониране на бои. Освен, че можем да Ви помогнем да нанесете боята, ние умеем да смесваме цветове с хирургическа точност. Изборът на цветове се извършва от каталози – това е най-лесният начин да си изберете подходящ за Вас цвят, без да хвърляте пари на вятъра. Тонирането на боите се извършва в нашият магазин в Аксаково. Цените зависят от избраната база и нужните оцветители за да се постигне желаният нюанс.

Обадете ни се!

Свържете се с нас по телефона или чрез удобната ни онлайн форма! Нашият екип е винаги готов да Ви консултира и да помогне с избора на материали. Термо Лидер е сред водещите фирми, предлагащи тониране на бои във Варна. Доверете се на качеството – обадете ни се!